Translate

esmaspäev, 16. jaanuar 2012

Kott

Linasest riidest koti
õmblesin internetist leitud juhendi järgi. Olin selle salvestanud ja siis ootele pannud, nagu veel sajad:) head juhendid, hetkeni, kuni nägin sama kotti Diana käsitöölaekas. Diana kott meeldis mulle nii väga, et enam selle tegemist edasi lükata ei tahtnud. Kangaid kummutist välja tirides juba teadsin, et see on just see, mida ma tahan jõulukingituseks inimesele, kelle nime ma jõululoosist välja keerutasin.
Õmblemine ei olnud muidu keeruline aga torm Patrick puhus tuled kustu alati kõige huvitavama koha peal ja Google tõlkes juhendi lugemine nõudis ka pisut fantaasiat:) aga pildid olid väga head ja kui autor vahetevahel veatus eesti keeles julgustavalt ütles: " ...tundub päris kena!" Siis see igatahes abistas!

Tahtsin veidi suuremat kui originaal ja korrutasin etteantud tollid läbi 4 sendimeetriga . Tuli päris mahukas. Liblikad tikkisin linase niidiga varspistes.

See on suurepärane juhend ja väga hea õmmelda, tänud!

4 kommentaari:

  1. :) Tore lugu koti õmblemisest, aitäh! Väga kena kott. Ja nii teistsugune. Triibukangas on vahva ja tikand ja pits... väga armnas tulemus. :)

    VastaKustuta
  2. Olen Dianaga nõus! Tõesti üliarmas kott, aga mind see ju enam ammu ei üllata. Merike, kõik sinu tööd on puhas kuld. Vaatasin Külli saadetud pilte raamatu jaoks ja olin vaimustuses. Minu, enda arust ka toredad tööd, kahvatuvad kõik sinu tööde kvaliteedi, maitsekuse ja fotole püüdmise taseme ees.

    VastaKustuta
  3. Oi, Anne:)nii palju kuuma kiitusust siia pakasesse! Tänan!Tänan!
    Ps. Raamat ootab väga Su värvirõõmsat ja loomingulist kaastööd!

    VastaKustuta