Translate

laupäev, 19. märts 2011

Kindad ja Annis sall

Annis salli_2
kudusin kingituseks oma kursuseõele_pinginaabrile_toakaaslasele... ja loodetavasti on see jõudnud juba Eesti Posti vahendusel Torisse.
Kõik tehnilised andmed on olemas eelmises postituse salli juures. Ainult nupud kudusin seekord 9 kordsed.

Ilusat rõõmsat lõheroosat kevadet Sulle, Anne!


Kindad.
Meie kooli noormehed armastavad roosat!
Must poelõng on villane, sutsukese polüamiidiga, roosa -Raasiku 100% villane, varadad nr 2. Seto muster pärineb raamatust "Eesti kindakirjad". Poeg tellis need sõbrale sünnipäevaks . Et kindad lumesõja ajal koos palliga minema ei lendaks (kogemused elust), kudusin randmeks venitatud silmustega sooniku, mis (hoolimata"venivast" nimest) püsib üsna hästi oma soonikuvormis ja hoiab kenasti ümber randme. Randme mustrikirja paigutasin soonikute vahele.
Fotoaparaat teeb momendil pilte koos tütrega, seepärast surusin kindad koopiamasinasse ja skänneerisin arvutisse, nii et sai just selline, nagu ta sai...

4 kommentaari:

  1. Täpsustaksin,et fotoaparaat teeb ILUSAID pilte momendil. :D

    VastaKustuta
  2. Lõpuks ometi saan sulle oma palavad tänusõnad ja virtuaalsed kallistused üle anda! Arvuti oli nädal aega paranduses ja virtuaalelu halvatud. Teisipäeva hommikul käisin postkontoris rätil järel ja juba samal päeval sain mitmeid kiidsõnu, et imeilus rätik. Seekord pidin tunnistama, et ei olegi enda tehtud! Hetkel on endal ka sama rätik varratel. Aitäh inspiratsiooni eest!
    PS! Śokolaad aga haihtus õhku- ei tea, kuhu kadus!
    Ma pole kunagi selle peale tulnud, et käsitööd skännida? Ega see nali ei ole?

    VastaKustuta