Translate

teisipäev, 27. august 2013

Lind

Roosa ja puuvillane.
Heegeldasin nr 3,5 nõelaga jaapanlaste mustrijoonise järgi ja toppisin korralikult vatiini täis.

Tuust linnu peas polnud jaapanlastel ette nähtud aga mul tuli tahtmine see ka sinna sokutada
-iseloomu pärast:)

Mustriskeem oli (jaapani põhjalikkusega) välja arvestatud nii, et kui sabad-tiivad ettenähtud kohta nõelusin, siis hoolimata oma ümmargususest ta kummuli ei kukkunudki, seisis püsti!

reede, 2. august 2013

Südamekirjaga rätt




Teagi täpselt, kas see on "Südamekirjaga rätt" väikese kirjaga põhiosas või siis "Väikese kirjaga rätt", millel on südameräti äärekiri ja -pits. 
Lõng Moon Night -95% lambavilla ja 5% kašmiiri, 50g -600m, vardad nr 3 ja nr 5. Minu rätile kulus seda umbes kilomeeter.
Kududa oli seda veidi kummaline, sest lõng tundus käes veidi stretš ja juhtumisi polnud mul ka kodus lühikesi puuvardaid vaid hoopis pikad metallvardad.
Mustrid S. Reimann, A. Edasi raamatutest "Haapsalu rätt" ja "Haapsalu sall" (viimasest on pärit südamete õhuline augumuster äärekirjas).
Hulga tarkust sain -Mustrimaaima Haapsalu räti kooskudumisteemast -see hoidis kokku päris palju aega, mis muidu oleks kindlasti harutamisele kulunud.

Südameid on rätis üle kahesaja  ja mustikanuppe üle tuhande, usinamad on üle lugenud!

Hästi armas muster kududa - veel teeb mind rahutuks Kroonikirjaga rätt ja need piibelehemustrid - kuskil peaks mul veel valget kirsipunast ja roosat lõnga olema...