Translate

esmaspäev, 16. jaanuar 2012

Kott

Linasest riidest koti
õmblesin internetist leitud juhendi järgi. Olin selle salvestanud ja siis ootele pannud, nagu veel sajad:) head juhendid, hetkeni, kuni nägin sama kotti Diana käsitöölaekas. Diana kott meeldis mulle nii väga, et enam selle tegemist edasi lükata ei tahtnud. Kangaid kummutist välja tirides juba teadsin, et see on just see, mida ma tahan jõulukingituseks inimesele, kelle nime ma jõululoosist välja keerutasin.
Õmblemine ei olnud muidu keeruline aga torm Patrick puhus tuled kustu alati kõige huvitavama koha peal ja Google tõlkes juhendi lugemine nõudis ka pisut fantaasiat:) aga pildid olid väga head ja kui autor vahetevahel veatus eesti keeles julgustavalt ütles: " ...tundub päris kena!" Siis see igatahes abistas!

Tahtsin veidi suuremat kui originaal ja korrutasin etteantud tollid läbi 4 sendimeetriga . Tuli päris mahukas. Liblikad tikkisin linase niidiga varspistes.

See on suurepärane juhend ja väga hea õmmelda, tänud!

kolmapäev, 4. jaanuar 2012

Lõheroosad kindad

Lõheroosad poolkindad
said väikesele preilile jõulupakki.
Lõng Angora Delux -80% angoora; 20% akrüül ja 70% mohäärisisaldusega Misty, vardad nr 2
Mustri joonistasin siia, seekord kudusin randmesooniku asemel väikese tagasipööratud sakiserva, kindad lõpetasin palmikulise soonikuga ja koekirja peale poetasin mõned lõheroosad pärlid.


Kindapildid said magusamad kui vahukommid:)

Lisavarustuseks pakkisin kaasa punutud paelad,
puhuks kui organsalehvidest küllalt saab:)